Monday, December 2, 2013

:: Mini GA KakNi Edisi Tupperware ::

Assalamualaikum semua..
eh eh..macam best je join GA yang simple2 nih..hehe..
mane tau ade rezeki..
kali ni nak test yang ni pulak...
salam kenal ye KakNi 

Blog KakNi


Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka kepada blogger yang ada alamat di Malaysia sahaja. - ok..kompom yg nie 
2. Anda mestilah follower blog kakni; goncar.blogspot.com. - settle
*UPDATE3. Like FB page KakNi; KakNi Shoppe (preferable) atau pd yg tiada FB, FOLLOW blog Kakni Shoppe di goncar-mall.blogspot.com dah like & follow dedua sekali..pstu tgk ade jual qaseh gold pulak..macam nak beli jek..hihi
4. Letakkan banner di atas di dalam entry penyertaan anda - ok dah letak
5. Letak tajuk Mini GA KakNi Edisi Tupperware di dalam entry penyertaan anda - ok siap..
6. Letak link entry penyertaan anda di ruangan komen entry ini - kejap lg.. :)
7. Tempoh penyertaan GA: 28/11/2013 hingga 6/12/2013 - sempat lagi kalau ade kwn2 nak join..sila2..

3 comments:

Kenit Cinonet said...

kenit terjah dari segmen yg sama, all the best ye (^_^)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/12/mini-ga-kakni-edisi-tupperware.html

azinuj said...

All the best juga :) contest ephyra mcm menarik..hehe

KakNi Sihat Cantik said...

Assalamualaikum. Azinuj, salam perkenalan. Terima kasih di atas sokongan dan kesudian menyertai Mini GA KakNi Edisi Tupperware. Keputusan akan diumumkan pada 8/12/2013. Semoga berjaya!