Friday, December 27, 2013

:: Umie Sue 1st Giveaway ::

GA kedua harini sebelum tarikh tutup tamat..hehe

TEMA:
ANAK MENGEMAS RUMAH

tapi, hasil belekan mama dalam album semua, takde pulak gambar anak mengemas..tp, gambar die bawak lari pemerah mop mama ni ada lah..agak2 bole terima tak ye Umie Sue ?? hehe...
waktu mama tengah prepare nak mop lantai kat dapur, jenuh jugak mama mencari benda alah ni..rupa2nya dah kena cilok dengan Abg Alif pastu dibuatnye topi..sambil kata dia robot...adeh..pengaruh kartun betul la...huhuhuh...tengokla dia buat muka nakalnye tuh..hai la anak...


agak2, qualified tak ye Umie Sue...hehe...kalau kawan2 nak join sempat lg kot..klik je blog Umie Sue kat atas tadi tu...saje memeriahkan suasana.. :) 

2 comments:

UMIE SUE said...

tenkiu sbb sudi join....

hihii...camne tu boleh jadi topi tu...comell sangat tu sayanggg...

good luck tau!

Sha Nikitasakura said...

Salam kenal..
cute je di pakai camtu..kreatif..
http://tellingstory11.blogspot.com/