Thursday, December 26, 2013

:: Saya nak hadiah dari Thaqif ::

Assalamualaikum semua..

Lepas menang GA Mommycha haritu rase seronok pulak nak test GA yang lain..tp mama suke GA yang libatkan ngn anak2 je..jgn mrh ye...hihi :)

untuk GA kali ni, sila klik blog Ummi Thaqif kalau nak join.

" Hai Thaqif, nama saya Alisha..nak comel sikit panggil je Icha, bulat tak pp ngn mata saye..tp tu masa saya kecik..skg dah besar sikit, pp sy makin kurus..mata je maintain bulat mcm mata mama..selamat berkenalan..tak sangka besday kite dekat je..sepatutnya mama sy lahirkan sy same dgn tarikh besday awak, tapi saya tak sabo nak jumpa mama..sy keluar awal sikit dr awak..hihi.. :) kalau tak boleh la celebrate besday sama2 kan?? "

Nama: Nur Alisha Zafirah binti Azri
Tarikh Lahir: 23 January 2013
Jantina: Gegirl :)

ummi awak suruh jwb soalan ni:
bila birthday thaqif : 25 january 2013
kat hospital mana thaqif lahir : hospital serdang 

skang Mama kate nak tag Maksu, walaupun maksu takde anak lg, tapi ummi awk kate ngn anak buah pon bole..bole la kot kan?? hikhik...

Mood: Mama masih sabar tunggu hadiah Mommycha ni..tu yang bertangguh entry..uhuk..

5 comments:

amal salleh said...

aah.. bole ngn sape2 je icha ;)

Hati Kata Jujur said...

wah ini wajib amik pic bibah nie.. heheh

Petak Bunga said...

salam kenal

Petak Bunga said...

mulut seksi

amal salleh said...

dtg dini jp

http://cheqmoomoo.blogspot.com/2014/01/hadiah-dari-thaqif_15.html