Friday, November 29, 2013

:: Mommycha 1st Giveaway ::

Assalamualaikum semua...
kali ni nak mencuba nasib..baru first time nak cuba ni..
selama ni tolong baca jek..hihi...cm menarik plak bila baca dari blog ibu Aqeel :)
oh ye..selamat berkenalan Mommycha...mama follow ye..hehe..
ni gambar yang mama pertaruhkan..hikhik..

mama tak penah dpt shoot gamba yang menarik..semua mesti selebet macam ni..lagi2 dgn kerenah anak bujang mama yang sorang ni..memang pantang kalau orang nak ambik gambar dia..mesti buat perangai..cis..kat khalayak ramai pulak tu..hikhik...owh..harapnya gambar raya nanti boleh posing cun2..hikhik...

ok..kalau ada kawan2 nak join giveaway mommycha ni boleh la klik blog Mommycha ni erk..
mama pun join last minit nih..ngee :)

7 comments:

Hafizah said...

salam kenal...gd luck! menarik sgt aksi tarik menarik tu.. haha...

Petak Bunga said...

salam kenal.

good luck.ledeop

azinuj said...

hihi.salam kenal juga mami semua..harap2 ade rzki..hek hek

Mommy_Cha said...

hi mama.
alahai comel betol tgk gambo ni.
terusss jatuh cinta.
insyallah kalo ade rezki boleh menang.
salam kenal jugak.
:)
seyesss!!! mommycha suke gambo ni
:)

azinuj said...

mommycha...harap ade rzki..hikhik.. :)

Mar Mansor said...

tahniah..dah menang GA ni

Mommy_Cha said...

salam dear
u menang.
sila tengok entry mommycha.
:)
congratss!