Wednesday, October 3, 2012

:: Terasa ::

hmm...lumrah manusia...cepat sangat terasa dengan ape yg org lain kata..
kenapa tetibe ckp cmni...ehehhe..sebab terkena pada diri sndri harini...
walhal bnda tu biasa jek...cm takde ape pun....chett...buang karen je ...
tetibe sima bersuara...kenapa terbit air mata???

adeh..kantoi..kalau dah nampk tu..diam2 suda la...
jgn tegur..nanti makin menjadi....huwaa...menci....

diri sendiri sedar yang air mata tu da nak keluar tadi...
tapi konon2 nak tahan...tetibe cik sima tegur pulak...
lagila die laju keluar..tp nasib baik kejap je...dah ilang balik..hakhak..
bengong!!!

mungkin inilah antara punca knape sesetengah company tu tak amik laki bini kje satu tmpt...
hmmm...walaupun bukan satu department, tp kadangkala kena berurusan bersama juga..
tu yg nyampah tu...dengan kite pun die nak tinggi suara gak cm die marah budak2 dia..
ini tak patut..ckp biasa2 sudah la...
mujur bukan selalu kena...
sbb tu la mmg malas nk jmpe laki sndri time kje..
kite datang kje n blk kje same2 jek..
makan sekali pun boleh dikira berapa kali..tu pun sebab dah tak berteman...
sbb nanti tak pasal2...ade gak yg masam muka time blk kje nanti...hahaha..
ntah ape2 ntah kan..ckp sikit pun leh majuk..kalau kite ni majuk, bukan die reti nk pujuk..
wat tak tau je adelah....kang nti kite pulak yg kena pujuk die...adeh...
sape yg buat salah ni sebenarnye...

ah!!!..sudah2...padahal takde ape bnda pun benonye..
kite je yang terasa sendiri yang die tu cm marahkan kite...
padahal takde ape pun...chett..g buang perasaan tu jauh2 kat monyet dalam hutan sana...
pk +ve je...jgn ngengada sgt...
pembawakan budak kot...upppsss....hehe :)

3 comments:

EiLa MoOn (^_^) said...

kak june, dah tambah lagi 1 ke.. hehehe... ^^,

EiLa MoOn (^_^) said...

kak june, dah tambah lagi satu ke.. hehehe...

azinuj said...

haha..sebenarnye kjun lebih kurang dila je :) bulan 1 nti due..
jgn mrh haa...
ms jmpe dila kat klinik aritu, kjun bwk alif check up...esoknye kjun lak wat buku merah :)
sekali tu bulan depannye jmpe kdayah pulak...kantoi..haha..
kenape kjun da takleh bace blog dila?????